fredag 22 juli 2011

Minisemester

Snart har hela semestern sprungit iväg och vi har varit hemma och slappat hela tiden. Nåja, slappat har vi väl inte gjort hela tiden, kanske. Men i början av den här veckan gjorde vi en kort tripp till Sundsvall. En övernattning på ett hotell som jag aldrig mer kommer att bo på, svindyrt med tanke på att vad vi fick var en enkelsäng och en bäddsoffa för tre vuxna?! helt sanslöst...

MEN allt det andra var underbart, vi shoppade på IKEA, värmeljus :) så klart. Nya fönsterlampor och lite annat smått och gott. På kvällen gick vi ut för att äta middag och hamnade på pizzeria Marmaris, mer än halva gänget åt likadan pizza om jag minns rätt så hette den Sverige special, med oxfile, kantareller, vitlök och ruccola mmmmmm så god. Jag tror att jag måste tipsa någon här hemma om den, supergott.
Dagen efter blev det mer shopping, nu i centrum. Jag hade redan kontrollerat garnaffärerna och suckat över att både Garnkorgen och Cinas garn hade semesterstängt. Men Flitiga fingrar var öppet. Och några små ynkliga nystan blev det som fick följa med hem, alla på rea så jag var hellycklig.

Resan hem gick bra, och när vi nästan var hemma, så fick vi se dessa ståtliga älgar.Uruselt  kort, men de ville inte riktigt vara med.