söndag 18 oktober 2009

Garnshopping

Till min häpnad hittade vi en garnaffär i Alanya, första dagen som vi var ute och tittade oss omkring. Den var pytteliten med garn överallt även på golvet. Språkförbistringen var total men "superwash" och "acryl" var två ord som vi förstod allihop. Jag köpte 100 gr mohair/acryl i en tunn härlig kvalite rosa såklart, kan kanske bli en sjal. Lite garn till sockar hittade jag också. Det beigemelerade riktigt längtar jag efter att börja sticka med. Får klämma på det ett tag till innan jag kommer till skott.

Garn & Choklad 2


Nu börjar min röst att komma tillbaka :) Lite svag är den, om tjattrar jag allt för mycket så börjar väsandet igen. Nåja innan måndag morgon är jag säkert helt ok igen.


Mitt Garn & Choklad paket har kommit. 2 nystan 100% ull i häftiga färger kanske till ett par tovade tossor, och en helsöt ROSA liten bakelse och god choklad, all choklad hann tyvärr inte komma med på kortet. Jag har letat men kan inte hitta din blogg Linnéa, så jag tackar dig här, Tack för det fina paketet !

torsdag 15 oktober 2009

Host och Kraxxx

Hemma igen ! efter en underbar vecka i solen och värmen. Ohh vad vi har haft det bra.
Men jag blev förkyld, igen, två dagar innan vi åkte, och med ac på rummet, inte blev jag friskare. Så nu är jag ordentligt sjuk, helt utan röst, bara väser och kraxar.
Har varit hemma idag och försökt att kurera mig själv med turkist aprikoste, värmer skönt, och varit knäpp tyst. Hmmm, hoppas att det går över snart, det är jobbigt att inte kunna prata...

torsdag 1 oktober 2009

Stick & Bloggtorka

En total bloggtorka har drabbat mig ..... Min nya blogg har finesser som jag inte kan med (hoppas att jag ska lära mig) Dessutom har mina stickningar vilat oroväckande mycket.

Men jag tror att redan imorgon kväll så kommer det mesta att se mycket ljusare ut.

Jag ska iväg på en veckas semester med min syster och våra döttrar, solen är bokad. Mysteriestickningen Bella är med, kanske det blir något varv i rent terapisyfte.